Right Click to see something

Tuesday, August 23, 2011

Tips-Tips Untuk Mendapatkan Kekasih Di Zaman Kini

[KHAS UNTUK LELAKI]
Apa khabar semua! Sihat! Bertemu kembali bersama saya Professor Buta Hati dalam rancangan yg membosankan ini iaitu Petua Petui! Hari ini saya akan membincangkan tips-tips untuk mendapatkan kekasih pada zaman kini dimana zaman yang begitu kejam sekali saudara saudara sekelian. Mengapa saya kata kejam?
Kerana....

Professor Buta Hati



Dunia ini penuh dengan kereta
Tanpa kereta, sebagai pakwe anda sukar untuk mendapatkan kekasih kerna takde lg org nak g dating tepi umah je, mesti mau pegi KLCC, pulau2 or tempat2 perlancongan.. mu kalu xdo keto, toksah berangan nak bawa anak dara keluar, kalu ada bus pon tak romantik sgtla mu nok g dating, bersesak-sesak. Ntah2 dlm bus t mu terpegang tgn awek lain. x ke naya tu, tapi kalu cantik rezeki tu.. jd untuk meningkatkan kehenseman anda bg mendapatkan pujaan hati, belilah kete, dpt mini cooper pun jadilah. lg cantik kereta anda, lagi cantik kekasih anda. tapi kalau takat pinjam kete bapak, puihhh... anak bapak tul..

Dunia ini penuh dengan blackberry, iphone, android. 
Kalau setakat pkai handphone buatan China yg beli dpt percuma 3gp lucah tu, bek toksahla nak bercinta. Zaman skunk ni, no blackberry, no love. iyelah sekarang trend kalu nak bg hadiah birthday kt awek yg korg minat, konon2 nak pikat, kene bagi handphone brand2 baru.. paling kurang blackberry, bleh bbm ngan kwn2.. tak mainla bagi teddy bear, bunga, coklat sume tu, persaingan kuat, sapa hadiah paling best, dia r dpt awek tu.. kalu anda pkai hendphone cam ayam, camne anda nak bg hadiah besday yg sedemikian.. this is reality bro...


Dunia ini penuh dengan mat rempit vs graduan unibesiti dan minah kilang vs najwa latiff
kalu anda seorg mat rempit, or level anda jenis mak bapak tangung dan jarang nak usaha tanggung mak bapak, baik toksah bercinta. tak kemana anda bleh bercinta, ramai graduan universiti yg pandai berdikari, jadi persaingannya sgt kuat. kalu rasa belum mampu lg jaga diri sendiri toksahla bercinta. bagi pompuan, kalau anda mempunyai penampilan yg menarik, cantik dan berbakat cam najwa latiff tu, saham anda sentiasa naik :p

Jadi APAKAH tips-tips yg untuk mendapatkan kekasih pada zaman yg serba kejam ini??? APEKAH Tuan2 Puan2?

tipsnye ialah....

pegi cari keje, pengalaman and kumpul duit banyak2.. pengalaman tu penting, kalu kaya je tp bengap, senang r kene tipu.. 

settle.....
Professor Buta Hati

Kalau dah berharta, blehla kawin 4 mcm ana.. huu :)

9 comments:

  1. reality yg mmg kejam..hahahaa..terbaek

    ReplyDelete
  2. kah3.... naseb baek aku x lalui zaman kejam yg mcm ni...ngehehehe

    ReplyDelete
  3. suka gila yg minah kilang ys Najwalatiff tue...
    hahahahahahah!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...