Right Click to see something

Tuesday, August 23, 2011

Tips-Tips Untuk Mendapatkan Kekasih Di Zaman Kini

[KHAS UNTUK LELAKI]
Apa khabar semua! Sihat! Bertemu kembali bersama saya Professor Buta Hati dalam rancangan yg membosankan ini iaitu Petua Petui! Hari ini saya akan membincangkan tips-tips untuk mendapatkan kekasih pada zaman kini dimana zaman yang begitu kejam sekali saudara saudara sekelian. Mengapa saya kata kejam?
Kerana....

Professor Buta Hati

Monday, August 22, 2011

Tuesday, July 26, 2011

Incredible Moments

Get the DSLR and setting your shutter speed for taking amazing pictures like this


Friday, July 22, 2011

GIF Collection Part 3

Click the picture and wait for the moment for better view

 cat puts on glasses

Thursday, July 21, 2011

Moments that take your breath away Part 2

Detik-detik yang mencemaskan yang sempat dirakam oleh lensa kamera. Credit to babaloud


Wednesday, July 20, 2011

Monday, July 18, 2011

Beberapa Orang Pelik Di Dalam Train

Pengangkutan awam adalah tempat di mana anda boleh melihat beberapa orang yang paling luar biasa. Seperti gambar-gambar dibawah nih!


Tradisi luar biasa di Ukraine = Wet Monday

Dikenali sebagai tradisi purba, di pusat-negara Eropah seperti Poland dan Republik Czech, Wet Monday nampaknya menjadi sangat popular di Ukraine, ia berlaku pada hari kedua Easter. Wet Monday bermula di Poland, sebagai adat pagan (istilah ini digunakan untuk tradisi kepercayaan kepada banyak tuhan, dewa dan dewi atau agama masyarakat jahiliyah dari kaca mata barat atau Kristian) yang melambangkan pembersihan, dengan kedatangan Spring. Apabila Kristian menjadi agama utama, Wet Monday diterima sebagai ritual Kristian, yang berkaitan dengan pembersihan jiwa-jiwa dosa. Kebenaran adalah orang suka tradisi ini begitu banyak, mereka menemui satu cara untuk menyimpan, dengan mengaitkan dengan agama. Gambar-gambar di bawah telah diambil pada hari Wet Monday, di bandar Ukraine Lviv. Photo ini adalah hak cipta Yurko Dyachyshyn.


Fails Animal!

Pernahkah anda lihat binatang yang tersepit2??



Sunday, July 17, 2011

Photos Taken at the Right Time

Kita biasa lihat photo dengan aksi yang biasa. Pernahkah anda tertangkap gambar dengan aksi yg spontan? Bagaimanakah rupa photo itu? Adakah seperti photo-photo dibawah ini?


Monday, July 11, 2011

GIF Collection Part 2

Klik pada gambar untuk melihat dengan lebih laju sekiranya gambar tersekat-sekat



Thursday, July 7, 2011

GIF Collection Part 1

Klik pada gambar untuk melihat dengan lebih laju sekiranya gambar tersekat-sekat

Monday, July 4, 2011

Selagi Belum Ajal

Berani sungguh lelaki ni.. Berjaya selamatkan van dari dilanggar

video



The Progress Bar

Pernah ke terjadi macam ni kat korg?

video

haha mmg standard org simpan porn kat file2 system yg jarang org buka..

10 Cars For Billionaires

Antara kereta2 yang paling mahal di dunia. Kat Malaysia, Sultan Johor sudah pun memiliki Bugatti Veyron.. kat umah ak, terdapat kereta yg paling murah didunia ini. (-.-)" 


1. Koenigsegg Trevita 2010 price is $2.21 Millions



The Worst Parenting Fails Part 1

ntah camne r diorg jaga budak2 ni.. lawak gak kekadang


CAMERA VS PENCIL – BEN HEINE

Totally loving this unique style from artist/photographer Ben Heine. In his series Camera vs Pencil he uses his photography and amazing drawing ability.
Ak rase cara die wat, mule2 ambik pictures, then sketch bahagian yg nak nmpak cam lukisan tangan dari picture tu. then gabungkan sketch td dgn gambar asal dan ambik gambar. senang je :)


Wednesday, June 29, 2011

Hi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Ya picture kat atas ni pic saye.. sapekah saye?? tuan punye badan yg agak menarik ni bernama Syahir, die la tuan punye blog ni. umo die mude lg.. tp xnak gtau.. huhu. die pun blaja lg, kt unibesiti UiTM, tp die ni sebenarnye xske blaja.. die lg ske bekerja. dpt duit.. otak die dah karat nak mnghafal teori2 ni.. bagi die ape yg diajar di unibesiti ni sume dari pengalaman org dan diterbitkan mnjadi buku.. so die ni ego skit, xmo blaja dr pngalaman org, die nak blaja dari pngalaman die sndiri.. tp yg sbenarnye die ni mmg malas blaja.. byk bagi alasan.. huhuhu

So tujuan die wat blog ni sbb die busan, kalu buka tenet je men FB, tngok video, chatting, bace blog org.. so agak berdosa die bayar unifi tuk tujuan itu.. maka dgn kreatifnye (xdela kreatif pun) die pun nak create blog mcm kwn2 die.. bleh gak dpt duit.$_$.. jadi die pun masih terkhayal2 nak wat blog ni.. moga die berjaya :)

Jadi blog ini mngisahkan tentang ape? die kate die xminat nak tulis2 diari, so dgn ini die mahu gunakan blog ini untuk memaparkan isu2 semasa, gambar2 yang menarik, seram, ngeri, kelaka, pelik dan sebagainye.. jd die ni dalam proses mngumpul maklumat, dari mane die dpt?? sudah tentu dr pakcik google.. so tunggulah die update blog ini.. :)

pe lagi nak tulis?? em jab.. loading idea... 5%

hah kenapa die pilih name blog as AK-47 Shuttoo! ?.. em ntah le.. die kate die ske ngan rifle AK-47.. shuttoo tu xde apa maksud pun.. just lebih mcm bunyi tembakan rifle la.. huhu.. :p

so nway die still dalam proses under construction.. so tggula die update blog ini.. hope die dpt wat yg terbaik :)

yg xikhlas
Syahir (AK-47 Shuttoo!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...