Right Click to see something

Tuesday, July 26, 2011

Incredible Moments

Get the DSLR and setting your shutter speed for taking amazing pictures like this


Friday, July 22, 2011

GIF Collection Part 3

Click the picture and wait for the moment for better view

 cat puts on glasses

Thursday, July 21, 2011

Moments that take your breath away Part 2

Detik-detik yang mencemaskan yang sempat dirakam oleh lensa kamera. Credit to babaloud


Wednesday, July 20, 2011

Monday, July 18, 2011

Beberapa Orang Pelik Di Dalam Train

Pengangkutan awam adalah tempat di mana anda boleh melihat beberapa orang yang paling luar biasa. Seperti gambar-gambar dibawah nih!


Tradisi luar biasa di Ukraine = Wet Monday

Dikenali sebagai tradisi purba, di pusat-negara Eropah seperti Poland dan Republik Czech, Wet Monday nampaknya menjadi sangat popular di Ukraine, ia berlaku pada hari kedua Easter. Wet Monday bermula di Poland, sebagai adat pagan (istilah ini digunakan untuk tradisi kepercayaan kepada banyak tuhan, dewa dan dewi atau agama masyarakat jahiliyah dari kaca mata barat atau Kristian) yang melambangkan pembersihan, dengan kedatangan Spring. Apabila Kristian menjadi agama utama, Wet Monday diterima sebagai ritual Kristian, yang berkaitan dengan pembersihan jiwa-jiwa dosa. Kebenaran adalah orang suka tradisi ini begitu banyak, mereka menemui satu cara untuk menyimpan, dengan mengaitkan dengan agama. Gambar-gambar di bawah telah diambil pada hari Wet Monday, di bandar Ukraine Lviv. Photo ini adalah hak cipta Yurko Dyachyshyn.


Fails Animal!

Pernahkah anda lihat binatang yang tersepit2??



Sunday, July 17, 2011

Photos Taken at the Right Time

Kita biasa lihat photo dengan aksi yang biasa. Pernahkah anda tertangkap gambar dengan aksi yg spontan? Bagaimanakah rupa photo itu? Adakah seperti photo-photo dibawah ini?


Monday, July 11, 2011

GIF Collection Part 2

Klik pada gambar untuk melihat dengan lebih laju sekiranya gambar tersekat-sekat



Thursday, July 7, 2011

GIF Collection Part 1

Klik pada gambar untuk melihat dengan lebih laju sekiranya gambar tersekat-sekat

Monday, July 4, 2011

Selagi Belum Ajal

Berani sungguh lelaki ni.. Berjaya selamatkan van dari dilanggar

video



The Progress Bar

Pernah ke terjadi macam ni kat korg?

video

haha mmg standard org simpan porn kat file2 system yg jarang org buka..

10 Cars For Billionaires

Antara kereta2 yang paling mahal di dunia. Kat Malaysia, Sultan Johor sudah pun memiliki Bugatti Veyron.. kat umah ak, terdapat kereta yg paling murah didunia ini. (-.-)" 


1. Koenigsegg Trevita 2010 price is $2.21 Millions



The Worst Parenting Fails Part 1

ntah camne r diorg jaga budak2 ni.. lawak gak kekadang


CAMERA VS PENCIL – BEN HEINE

Totally loving this unique style from artist/photographer Ben Heine. In his series Camera vs Pencil he uses his photography and amazing drawing ability.
Ak rase cara die wat, mule2 ambik pictures, then sketch bahagian yg nak nmpak cam lukisan tangan dari picture tu. then gabungkan sketch td dgn gambar asal dan ambik gambar. senang je :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...